"Echte aandacht, ruimte en rust zijn de basisvoorwaarden voor ieder goed (coach)gesprek"
=Tekstvak: "persoonlijk"
Ik ben 44 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Na mijn studie aan de Hoge school Den Bosch (Welzijnsbeleid) ben ik in diverse functies werkzaam geweest bij non-profit organisaties en de lokale overheid. Daarnaast heb ik aan de Alba-academie de post Hbo-opleiding tot coach gevolgd.
                                                                                                                     "Het dagelijkse leven"
In 2000 heb ik de eerste stappen op het gebied van leiding geven gezet. Op dit moment ben ik werkzaam bij de gemeente Baarle-Nassau als afdelingshoofd Maatschappelijke Zaken. In de aansturing van de afdeling is het voor mij belangrijk dat "mijn" mensen de kans krijgen om zich te ontplooien en te ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij mij hoog in het vaandel.
In de functie van afdelingshoofd maak ik deel uit van het managementteam waar ik samen met mijn collegae de strategische visie en koers van de gemeente uitzet. Als afdelingshoofd ben ik tevens loco-secrearis. 

Harrie Mayen als coach                                     " Buiten spelen"
Naast deze functie ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijf "Mayen Coaching". Ondanks dat dit voor mij een uiterst serieuze aangelegenheid is beschouw ik dit als figuurlijk "buiten spelen". In coaching heb ik mijn echte passie gevonden. Ik beschouw mezelf als een bevoorrecht mens dat ik mensen mag begeleiden in het groeien in het professioneel beroepsmatig functioneren. Groei in beroepsmatig handelen gaan in mijn visie hand in hand met persoonlijke groei, bewustwording en zingeving. Daar is niets "vaags of zweverigs" aan. Ik ben van mening dat coaching concreet gericht moet zijn op resultaten. Dat sluit echter diepgang, bewustwording, zingeving en "out-off-the box thinking" niet uit. Juist het tegenovergestelde: in mijn visie zijn het noodzakelijke ingrediŽnten om tot een smakelijk gerecht te komen.
Als coach maak ik dankbaar gebruik van de ervaringen die ik in mijn andere functies heb opgedaan en nog steeds op doe. 
                                                                                                                                                           "Maatschappelijk betrokken"
Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid ben ik voorzitter van het bestuur van het Dienstencentrum Ulicoten. Het dienstencentrum Ulicoten is een initiatief om de leefbaarheid van de kern Ulicoten te behouden en waar mogelijk te vergroten.