"Echte aandacht, ruimte en rust zijn de basisvoorwaarden voor ieder goed (coach)gesprek"
Tekstvak: Voor u als wethouder een gigantische klus om binnen dit spanningsveld de resultaten te behalen. Een echte uitdaging en interessante missie! Maar zeker geen eenvoudige. In de huidige politiek arena komt u er niet meer met alleen inhoudelijke kennis van de onderwerpen binnen uw portefeuille. Uitzetten van strategieŽn maar ook u bewustzijn van de spelers in het spel, hun belangen en vooral uw eigen kwaliteiten en kracht is een belangrijke vereiste. Oorspronkelijkheid en authenticiteit zijn mede de sleutel tot uw succes. 

Juist vanwege het groot aantal speler en hun belangen is het niet altijd mogelijk om binnen de eigen organisatie een "sparring partner" te vinden. Reflectie op het eigen functioneren wordt hierdoor bemoeilijkt. Dit terwijl de wens hiertoe zeker bij wethouders vaak aanwezig is. Harrie Mayen van Mayen Coaching kan u, vanuit eigen ervaring (afdelingshoofd en coach) in een veilige omgeving hierbij helpen, door uw klankbord te zijn, met u mee te denken op strategisch niveau (de koers uit te zetten) maar ook door samen op zoek te gaan naar uw sterke kanten en ontwikkelmogelijkheden. 

Als u belangstelling is gewekt neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden of uw specifieke wensen. In overleg kan Mayen Coaching u een aanbod op uw maat doen


 
Tekstvak: Strategie & Coaching
voor bestuurders (2)