"Echte aandacht, ruimte en rust zijn de basisvoorwaarden voor ieder goed (coach)gesprek"
Tekstvak: De klant aan het woord
Tekstvak: Coen Nuijten eigenaar van Nu Interim Plus (financiŽle dienstverlening voor de overheid) aan het woord:

"Vorig jaar heb ik, na ruim 20 jaar in vast dienst bij verschillende gemeenten, de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Een hele stap, dat doe je niet zo maar. De coachingsgesprekken met Harrie hebben mij geholpen vast te houden aan mijn persoonlijke doelen. Zo gaan mijn sterke kanten rendement opleveren en dat is de kick van het ondernemen. Harrie doet dit op een prettige en persoonlijke manier, prima!!
 
Vanessa Timmer, interim beleidsmedewerker bij een groot detacheringbureau aan het woord:

Een half jaar geleden heb ik met Harrie enkele coachingsgesprekken gehad. Ik heb toen ervaren dat je binnen een paar gesprekken grote stappen naar je doel kunt zetten. 
Tijdens de gesprekken met Harrie ga je heel concreet aan de slag met datgene waar je aan wilt gaan werken. Je krijgt inzicht in verbindingen tussen bepaalde zaken, die je voorheen niet had. Het enthousiasme en de bevlogenheid van Harrie als coach, maakt dat het heel stimulerend werkt om met de nieuw verkregen inzichten en de gekregen handvatten te gaan experimenteren, waardoor je ervaart dat datgene wat je geleerd hebt, je echt verder helpt.
 
 

Tekstvak:  Promoot deze website